Termeni si Conditii

Posted on

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Protrans Business SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Protrans Business SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (citirea articolelor, informare), pe site-ul https://protransbusiness.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://protransbusiness.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea https://protransbusiness.ro/ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Protrans Business SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://protransbusiness.ro/ este detinut de catre Protrans Business SRL, Str. PETRU ŞCHIOPUL  8  Bl:F3B  Sc:A  Et:3  Ap:11  cam.1  Iaşi, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/4/2014, având CUI 32626011. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.